kampanj.innovatumsciencecenter.se

28-29 juni och 30 juni-1 juli 2022

Ett teknikläger för dig som är eller identifierar dig som tjej och går i årskurs 8.

Summer Camp arrangeras för tredje gången av Innovatum Science Center och teknikföretaget Combitech. Tanken är att du som tjej ska bli peppad, inspirerad och förhoppningsvis tycka att teknikbranschen är något för just dig.

VAD?

Summer Camp är ett tvådagars-läger där du kommer att få testa på och se saker som vi kan lova att du inte gjort förut. Vi pillar, provar, skapar, drömmer och snackar. Du får möta inspirerande människor från olika företag och branscher, och såklart andra tjejer i din egen ålder. Under dagarna bjuder vi på frukost, lunch och fika. Och, deltagandet är GRATIS!

VEM?

Du som är tjej eller identifierar dig som tjej och som till sommaren har gått ut årskurs 8 är välkommen att anmäla dig. Och, du behöver vara varken teknikexpert eller superintresserad – alla är välkomna!

NÄR?

Summer Camp anordnas under sommarlovet och pågår under två heldagar. Du som deltar får vid ansökan önska vilka av dagarna (28-29 eller 30 juni-1 juli) du helst vill delta. Det är samma upplägg båda omgångarna, så du missar ingenting.

VARFÖR?

Summer Camp 2022 anordnas för att stärka, inspirera och peppa unga tjejer. Det blir helt enkelt riktiga girlpower-dagar – för tjejer, ni behövs! Under lägret får du lära dig mer om framtidens utmaningar, lösningar och yrken – där både du och tekniken kommer att spela en väldigt viktig roll.

FRÅGOR?

Vid frågor om Summer Camp 2022 kan du vända dig till Liza Sahlin genom liza.sahlin@innovatum.se eller tel. 073-982 37 53.

Anmäl dig här!

(Google Forms)

Sagt om Summer Camp 2019:

Summer Camp har varit de tre grymmaste dagarna EVER! Alla schyssta tjejer, alla grymma och häftiga saker man fått se, den grymma maten samt såååååå sjukt balla och fantastiska ledare jag haft!
Summer Camp är en fantastisk möjlighet för att kunna lära känna nya vänner, få nya kunskaper samt att detta är en stor chans för att få en bättre bild av teknik, vilket kan hjälpa vid gymnasievalet.
Innan det började var jag lite orolig om det skulle bli roligt och vad vi skulle göra, men det var så mycket roligare än jag hade tänkt. Det är verkligen en jätterolig sak på sommarlovet! Det var god mat, jag har fått nya kompisar och blivit säkrare på teknik linjen och vad jag vill bli och gå på gymnasiet.
Ett kul läger där man träffar massa sköna människor och får göra teknikrelaterade saker. När man tänker teknik kanske man bara tänker på datorer och sånt vilket vi fick hålla på med men också mer praktiska och kreativa saker.
Askul och om det är igen så borde du gå!
Kul upplevelse, värt att lägga ner tid på och väldigt bra för att skaffa nya vänner.
Att man inte måste vara bra på teknik för ha roligt för man lär sig ändå.
Previous slide
Next slide

är ett samarbete mellan