kampanj.innovatumsciencecenter.se

på Innovatum Science Center

Öppet alla dagar
27-30 dec + 2-8 jan kl. 11:00-16:00

Förköp din biljet på

Det går lika bra att betala entré på plats, hos oss.
Har du årskort är det bara att komma hit.

Äntligen jullov med Innovatum Science Center!

Vi gör som alltid och laddar upp med extra roliga aktiviteter för alla lovlediga barn och vuxna. Det utlovas kluriga uppdrag i en kaotisk tomteverkstad, spel och robot-programmering.

Jullovet hos oss på Innovatum pågår mellan 27–30 december 2023, för att sedan efter lite ledighet fortsätta 2-8 januari 2024. Alla dessa dagar kl 11-16.00.

Roligt för hela familjen!

Kaos i Tomteverkstan

Det har blivit något knas med julklapparna i tomteverkstan och några barn har inte fått sina julklappar än. Vi behöver din hjälp att reda ut vart alla julklappar ska gå. Kan du lösa mysteriet?
Aktiviteten riktar sig till såväl barn som vuxen där det gäller att lösa olika gåtor tillsammans. Roligt för hela familjen helt enkelt!

Gaming Innovatum Style!

En favorit i repris! Nu har våra besökare en ny chans att spela på vår 9 meter stora projektionsvägg. Vi förvandla vår utställning till en egendesignad racingbana och du tar kontrollen över en verklig Mario Kart.

Gaming a lá Innovatum och ROLIGT FÖR HELA FAMILJEN!

Programmera mera – med Dash & Dot

Dash är en smart liten robot med massor av funktioner. En är att röja snö. Kom och hjälp honom att röja undan så mycket snö det bara går för att hans lille kompis Dot ska kunna komma fram.

Julklappstips:

Årskort

på Innovatum Science Center

2 vuxna + alla barnen i familjen
ett helt år för 990:-