kampanj.innovatumsciencecenter.se

Vill du vara med och sprida snickarglädje tillsammans med oss?

Vi söker dig, tjej eller kille mellan 10-12 år, som vill BYGGA och SNICKRA tillsammans med andra!

Att snickra tillsammans är roligt, helt enkelt snickarglädje!

I sommar arrangerar vi tillsammans med BYGGFÖRETAGEN Byggkollo. Vi ser fram emot att träffa dig, tjej eller kille, som är nyfiken på att snickra, vill träna på att samarbeta, och framför allt testa att BYGGA något tillsammans med andra.

PÅ INNOVATUM SCIENCE CENTER

Vad?

Byggkollo är ett dagläger som pågår måndag till fredag under V 26. där du tillsammans med dina kollo-kompisar bland annat får i uppdrag att bygga en lekstuga. Vi går igenom varför det är viktigt med säkerhet, du kommer att träna på att hantera olika verktyg genom att såga, spika mm.

Schema?

Måndag till fredag ses vi på Innovatum Science Center kl. 9:00-14:00. Dagarna kommer att spenderas både inomhus och utomhus. Vi kommer att äta gemensam lunch och fika varje dag. På fredagen kommer vi att ha invigning av lekstugan utanför Innovatum Science Center. Hela sommaren kommer andra barn och vuxna kunna njuta av ert arbete!

När?

Byggkollo 2024 anordnas under sommarlovet och pågår på dagtid 24 till 28 juni.

Vem?

Du som är tjej eller kille och är mellan 10-12 år, som är nyfiken på att få snickra tillsammans med andra. Antalet platser är begränsade.

Varför?

Byggkollo arrangeras för att fler barn ska få upptäcka glädjen i att såga, spika, skruva, mäta, och måla tillsammans med andra barn.
Byggkollo är ett dagläger som pågår under fem dagar, måndag-fredag mellan kl. 9:00-14:00 under vecka 26.

Byggkollo genomförs i samarbete med BYGGFÖRETAGEN, lunch/fika ingår alla dagar.

Frågor?