kampanj.innovatumsciencecenter.se

Öppet alla dagar

27-30 december + 2-10 januari

kl. 10-13 och kl. 14-17

Säkra din plats här:

Äntligen lov – igen!

På Innovatum Science Center gör vi som alltid, och laddar upp fullt med extra roliga upptäckter för dig som besökare. Vi tycker att julen är en perfekt tid för spel, att umgås och utmana varandra. Vi älskar nämligen att utmana oss själva, och varandra.

Årets jullov är därför ett spellov, och om(!) vi har laddat upp med spel; digitala, analoga, små, stora, nya och gamla. Det finns garanterat något som passar just dina spel skills. Jullovet hos oss på Innovatum pågår mellan 27-30 december, för att sedan efter lite ledighet fortsätta Spellovet 2-10 januari 2022.

Vi delar fortsatt upp öppettiderna i två besökspass per dag med ett begränsat antal platser åt gången. Detta för att ert besök hos oss på Innovatum Science Center ska bli så smittsäkert som möjligt.

Pass 1: kl. 10:00-13:00

Pass 2: kl. 14:00-17:00

Inom kort kan du du förboka dina biljetter via vårt bokningssystem på Tickster och därmed säkra ditt besök hos oss. Håll dig uppdaterad här på hemsidan och i våra sociala medier (Facebook/Instagram) för eventuella ändringar. På bokningssidan kommer du även hitta mer praktisk information kring bl.a. bokningsreglerna och bra saker att tänka på innan besöket.

Under de tre timmar hos oss får du vara med om olika aktiviteter. Det är samma aktiviteter som körs två gånger per dag – så oavsett vilken tid du bokar ditt besök kommer du inte missa något.

Observera!
Alla besökare över 18 år behöver uppvisa giltigt vaccinpass och ID under jul/spellovet.

Innofemkamp

Utmana dina familjemedlemmar eller vänner i vår femkamp. Här tävlar ni i allt från programmering till huvudstyrning. Garanterat en femkamp du inte gjort förut. Hämta din karta och poängformulär i receptionen.

Spel i Caleido

- Nintendo Switch

Vi plockar återigen fram vårt Nintendo och låter dig som besökare spela på vår nio meter stora projektionsvägg! Utmana en familjemedlem, eller varför inte en spännande främling?

Dash & Dot

Programmera dig genom utmaningen

Roboten Dash står inför svåra uppdrag. Slå tärningen för att se vilket uppdrag du och Dash ska ta er an. Din uppgift är att programmera roboten för att klara uppdraget.

Skaparverkstan

- skapa ditt eget spel

I vår kreativa skaparverkstad kan stora och små besökare få sätta rastlösa händer i arbete. I år har vi laddat upp med material så att ni kan bygga ett eget spel. Det ni själva har skapat får ni sen ta med er hem, så att ni kan hålla er fortsatt sysselsatta hela jullovet.

Brädspel Utopia

Här kan ni i lugn och ro sitta testa både klassiska och lite mindre klassiska brädspel. Vi plockar även fram några riktiga tankenötter, för dig som vill utmana din hjärna och ditt tålamod.