kampanj.innovatumsciencecenter.se

25-28 juni 2024

Summer Camp 2024 logotyp

Ett teknikläger för dig som är tjej och går i årskurs 7, 8 eller 9.

Än en gång är det dags för Summer Camp som arrangeras av Innovatum Science Center och teknikföretaget Combitech. Tanken är att du som tjej ska bli peppad, inspirerad och förhoppningsvis tycka att teknikbranschen är något för just dig, samtidigt som du har riktigt kul!

VAD?

SUMMER CAMP 2024 är ett fyradagars-läger där du kommer att få testa på och se saker som vi kan lova att du inte gjort förut. Vi pillar, provar, skapar, drömmer och snackar. Du får möta inspirerande människor från olika företag och branscher, och såklart andra tjejer i din egen ålder. Vi bjuder på lunch och fika alla dagar. Och, deltagandet är GRATIS!

SCHEMA?

Tisdag till torsdag ses vi i Trollhättan ca kl. 10:00-15:00. Under dessa dagar kommer vi bland annat hälsa på Combitech och andra teknikföretag, prova på VR på Högskolan Väst, göra en egen AI och mycket mer! Fredagen lägger vi på en utflykt till Göteborg med ett besök på World of Volvo samt en överraskning!

VEM?

Du som är tjej och går i årskurs 7, 8 eller 9 är välkommen att anmäla dig. Och, du behöver varken vara teknikexpert eller superintresserad – alla är välkomna!

NÄR?

SUMMER CAMP 2024 anordnas under sommarlovet och pågår på dagtid 25 till 28 juni.

VARFÖR?

SUMMER CAMP 2024 anordnas för att stärka, inspirera och peppa unga tjejer. Det blir helt enkelt riktiga girlpower-dagar – för tjejer, ni behövs! Under lägret får du lära dig mer om framtidens utmaningar, lösningar och yrken – där både du och tekniken kommer att spela en väldigt viktig roll.

FRÅGOR?

Summer Camp 2024 logotyp

är ett samarbete mellan

och