Öppet alla dagar

30 oktober-7 november kl. 10-13 och kl. 14-17

Säkra din plats här:

i NOHAB:s smedja

Nu är det dags igen! För dig som missade fjolårets Spökvandring i NOHABs gamla smedja. Eller för dig som är modig nog att våga dig ut igen! Här är din chans.

Den 1-5 november kl. 10-13 och 14-17 öppnar vi smedjan och årets tur blir en läskig blandning av spindlar, spöken med mera – Vågar du?

Spökvandringen kommer att genomföras vid flera tillfällen per timma och riktar sig till alla modiga små och stora besökare. Aktiviteten i NOHABs gamla smedja tar ca 15 minuter och kostar 20 kr/deltagare.

Labbet

Labba och experimentera i en riktigt labbmiljö – ta på dig labbrocken och följ med in i vårt kemilabb. Här skapar vi vårt eget läbbigaste slime – som du sen självklart tar med dig hem.

Lilla Spökpromenaden

En mindre läskig spökpromenad, för de lite yngre barnen. Här får ni hjälpa vårt spöke med räkningen och hitta det gömda ljuset. 30 oktober – 5 november.

Skaparverkstan

Vi har plockat fram massor med olika pysselmaterial för alla kreativa som vill skapa sitt eget spöke. Du har idén, vi har allt möjligt tänkbart material!

Lights Out!

Programmera våra robotar så att de hittar den rätta vägen ut. Det finns dock en hake – klarar du det även om ljuset släcks? De äldre barnen programmerar LEGO Mindstorm EV3 medan de yngre programmerar BlueBots.

Tipspromenad

Vad vet du om spöken, fladdermöss och spindlar? Gå vår spännande tipspromenad där du får testa dina kunskaper – och förhoppningsvis lära dig något nytt.

Munkedals Jernväg

Tågen är tillbaka på NOHAB. På onsdag och torsdag kan du tuffa iväg med Munkedals Jernvägs modelljärnväg. Vi bygger upp ett landskap inne på Innovatum där du får vara med och köra ett modelltåg.