2, 3 och 4 november 2021

Ett teknikläger för dig som är eller identifierar dig som tjej och går i årskurs 9.

Late Summer Camp 2021 är uppföljaren av Summer Camp och arrangeras av Innovatum Science Center och teknikföretaget Combitech. Summer Camp anordnades första gången 2019 och har med anledning av pandemin blivit framflyttat och kallas i år därför LATE SUMMER CAMP 2021.

VAD?

Ett dagläger där du kommer att få testa på och se saker som vi kan lova att du inte gjort förut. Vi pillar, provar, skapar, drömmer och snackar. Du får möta inspirerande människor från olika företag och branscher och såklart andra tjejer i din egen ålder. Under dagen bjuder vi på frukost, lunch och fika. Och, deltagandet är GRATIS!

VEM?

Du som är tjej eller identifierar dig som tjej och går i årskurs 9 är välkommen att anmäla dig. Och, Du behöver inte vara varken teknikexpert eller superintresserad, alla är välkomna.

NÄR?

Late Summer Camp 2021 anordnas under höstlovet 2021 och pågår under en heldag. Du som deltar får vid ansökan önska vilken av de tre dagarna (2, 3 och 4 november) du helst vill delta. Det är samma upplägg alla dagar, så du missar ingenting.

VARFÖR?

Late Summer Camp 2021 anordnas för att stärka, inspirera och peppa unga tjejer. Det blir helt enkelt en riktig girlpower dag – för tjejer, ni behövs! Under lägret får du lära dig mer om framtidens utmaningar, lösningar och yrken – där både du och tekniken kommer att spela en väldigt stor roll.

FRÅGOR?

Vid frågor om Late Summer Camp 2021 kan du vända dig till Liza Sahlin genom liza.sahlin@innovatum.se eller tel. 073-982 37 53.

Anmäl dig här!

(Google Forms)

Sagt om Summer Camp 2019:

Summer Camp har varit de tre grymmaste dagarna EVER! Alla schyssta tjejer, alla grymma och häftiga saker man fått se, den grymma maten samt såååååå sjukt balla och fantastiska ledare jag haft!
Summer Camp är en fantastisk möjlighet för att kunna lära känna nya vänner, få nya kunskaper samt att detta är en stor chans för att få en bättre bild av teknik, vilket kan hjälpa vid gymnasievalet.
Innan det började var jag lite orolig om det skulle bli roligt och vad vi skulle göra, men det var så mycket roligare än jag hade tänkt. Det är verkligen en jätterolig sak på sommarlovet! Det var god mat, jag har fått nya kompisar och blivit säkrare på teknik linjen och vad jag vill bli och gå på gymnasiet.
Ett kul läger där man träffar massa sköna människor och får göra teknikrelaterade saker. När man tänker teknik kanske man bara tänker på datorer och sånt vilket vi fick hålla på med men också mer praktiska och kreativa saker.
Askul och om det är igen så borde du gå!
Kul upplevelse, värt att lägga ner tid på och väldigt bra för att skaffa nya vänner.
Att man inte måste vara bra på teknik för ha roligt för man lär sig ändå.
Previous
Next

är ett samarbete mellan