kampanj.innovatumsciencecenter.se

på Innovatum Science Center

1-7 APRIL • KL. 11-16 ALLA DAGAR

Vi har påsklovsöppet 1-7 april kl. 11:00-16:00 för alla lovlediga i och runtom Trollhättan. Kom och programmera, skapa och konstruera med oss! ROLIGT FÖR HELA FAMILJEN helt enkelt!

Din biljett köper du som vanligt på

eller i vår reception på plats.

Har du årskort? Då är det bara att dyka upp och visa kortet i receptionen – Ingen förbokning krävs.

Om och när ni tröttnar på vintriga utomhusaktiviteter, då är ni varmt välkomna in i värmen hos oss!

PROGRAM PÅSKLOV 2024

Skaparverkstan #1

konstruktion

Vi gör egna infinity cubes – fidget toys som är små leksaker för de som behöver fokusera/koncentrera sig eller bara tycker de är roliga.

Skaparverkstan #2

Makerspace

Välkommen in i vår kreativa verkstad där vi skapar roliga saker med hjälp av pysselmaterial och tekniska prylar. Kom in och testa du också!

Ozobots

Kom och träffa våra minikompisar Ozobots – stor som en golfboll men med mycket potential: vi programmerar analogt med hjälp av färgkoder på papper och penna. Roligt för hela familjen!

Programmera mera med LEGO

Tillsammans bygger vi med LEGOS™ nya SPIKE™ Essential och med hjälp av programmeringsbara hubbar, sensorer och motorer kommer konstruktionen till liv – koda med klossar helt enkelt! Och roligt för hela familjen.

Showtime!

Vi bjuder på den äggigaste ägg-showen i Innovatums historia – med äggsperiment från påskägg till karateägg. Ja, du läste rätt. Kom och se själv!

PÅSKLOVSERBJUDANDE TILL FRITIDS

Vill du komma med ditt FRITIDS? Du bokar besöket med din fritidsgrupp enkelt i vårt skolbokningssystem. OBS! Begränsat antal platser.

Besöket är gratis för dig som tillhör en kommun som har avtal med oss.

Har du inget avtal? Kontakta vår reception på 0520-28 94 00 eller mejla till sciencecenter@innovatum.se för priser och bokningsmöjligheten.