kampanj.innovatumsciencecenter.se

11-16 APRIL

på Innovatum Science Center!

Vi har påsklovsöppet 11-16 april för alla påsklovslediga barn i och runtom Trollhättan. Kom och programmera, labba och konstruera med oss. Vi har laddat upp med aktiviteter för både små och stora besökare. Läs mer om aktiviteter längre ner på sidan.

Vi fortsätter upplägget med att ha besökspass och öppnar upp mellan

BESÖKSPASS 1 KL. 10-13

BESÖKSPASS 2 KL. 14-17

Din biljett köper du som vanligt på Tickster eller i vår reception på plats.

Det är samma program som körs under båda passen, så du missar inte något oavsett vilket pass du väljer att besöka oss på.

Har du årskort? Då är det bara att dyka upp vid ett av besökspassen och visa kortet i receptionen – Ingen förbokning krävs.

Påsklovsprogrammet:

Godiskrattan

Hoppas att du inte är trött på godis än, för här kan du vara med på den roligaste konstruktionsövningen någonsin!
Godiskrattan är en aktivitet för små och stora besökare där vi utlovar skratt och glada miner. Är du redo för utmaningen?

Gaming Innovatum Style

En favorit i repris! Nu har våra besökare en ny chans att spela på vår nio meter stora projektionsvägg – Gaming à la Innovatum och ROLIGT FÖR HELA FAMILJEN!

Micro Memo i labbet

Ta på dig labbrocken och följ med till vårt labb där vi dyker ner i en mikroskopiskt liten värld. Vår något förvirrade Professor Q har blandat ihop saker igen och behöver din hjälp. Är du redo?

Skaparverkstad

Alla blir glada av att få en blomma – vi visar dig hur du kan göra en lysande pion att ge bort till någon du gillar. Eller varför inte skapa ett lysande kort? Titta in i vår skaparverkstad och låt dig inspireras.

ÄGGsperiment

Vill du experimentera hemma? Här hittar du experiment kring temat ägg, några är våra egna och en del hittade vi hos våra kollegor och tyckte att ni inte får missa de. Lycka till med ÄGGsperimenterandet!

Har du egna förslag på experiment som du vill dela med dig så hör gärna av dig till oss på sciencecenter@innovatum.se så kanske just ditt experiment hamnar på vår sida!

Active Quiz

Ta på er skor och ytterkläder, ladda ner Active Quiz-appen (gratis) och gå en Innovatum-inspirerad tipspromenad. Vart du än är, när du vill. Utmana familjen eller kompisarna!

Välj INNOVATUM som Quizrums-ID, delta som gäst eller använd ditt eget deltagar-ID om du redan har ett.
Välj Innovatums påsklovsutmaning och sedan är det bara att köra.
Dina poäng räknas ut genom dina svar och din svarstid. Du kan delta så många gånger du vill.

Din biljett köper du som vanligt på

eller i vår reception på plats.

Påsklovserbjudande till Fritids!

Vill du komma med ditt FRITIDS? Du bokar besöket med din fritidsgrupp enkelt i vårt skolbokningssystem. OBS! Begränsat antal platser.

Besöket är gratis för dig som tillhör en kommun som har avtal med oss.
Har du inget avtal? Kontakta vår reception på 0520-28 94 00 eller mejla till sciencecenter@innovatum.se för priser och bokningsmöjligheten.