kampanj.innovatumsciencecenter.se

Innovatum Science Center Escape Box

En box - 60 minuter

Hinner ni lösa utmaningarna innan tiden är ute?

Vid 15-tiden på eftermiddagen upptäcktes på företaget NOHAB att flertalet guldtackor stulits från en lokal på området. Trollhättepolisen jobbar nu med stor skyndsamhet och har tillsatt en specialgrupp som ska arbeta intensivt för att lösa fallet med

Vässa igång hjärngympan med vårt spännande och kluriga spel på ditt företagsmingel, eller ge ditt möte eller din konferens en extra guldkant när ni tar en paus från verkligheten och tar på er en roll som detektiver under en timmes tid i vårt Escape Box-spel “Guldtjuven på NOHAB”.

Lagen på tre till fem personer ska lösa varierande, kluriga och underhållande uppdrag för att komma vidare i jakten på guldtjuven. Ni kommer att ingå i polisens specialgrupp för att leta spår, identifiera misstänkta och lös koder för att få fast tjuven inom 60 minuter.

Det gäller att samarbeta som lag för att tillsammans lösa uppgifterna i uppdraget. Första laget som hittar tjuven vinner!

Aktiviteten genomförs inomhus. Inga förberedelser krävs. Passar perfekt som teambuilding, after-work, icebreaker, konferensaktivitet, firmafest eller en kul utmaning med dina vänner!

Min antal deltagare

20

personer

Max antal deltagare

40

personer

Åldersgräns, fr.

16 år

och uppåt

Pris

2500

+ 150 SEK/pers.

Aktiviteten sker på dagtid, tisdag-fredag mellan kl. 9-16.

Skillnaden mellan Escape Box och Escape Rooms är att man här kan vara större grupper och dela samma upplevelse samtidigt och att boxen är helt mobil. Boxen är full av spännande gåtor, pussel, kartor, böcker, formler, överraskningar och hemligheter. Laget som löser uppdraget först, vinner!